CAMPANYA CONTRA LA LEISHMÀNIA I ELS PARÀSITS

EVITA QUE ELS PARÀSITS POSIN EN RISC LA SALUT DE LA TEVA MASCOTA  

A la Clínica Veterinària Quatre Camins t'oferim els nostres serveis veterinaris a Tortosa perquè la teva mascota tingui el millor tractament davant la leishmaniosi i altres malalties parasitàries greus com l'ehrlichia. No deixis passar el temps perquè amb la calor augmenta el risc de contagi.

Les malalties contretes a través de paràsits poden arribar a ser molt greus, com és el cas de la leishmaniosi. Encara que habitualment afecta gossos, els gats tampoc estan fora de perill. La prevenció dels paràsits en la teva mascota és indispensable per afrontar els perills i evitar posar en risc la salut del teu fidel amic.

PACK DE PREVENCIÓ CONTRA LA LEISHMÀNIA I  ELS PARÀSITS

Per què és important la prevenció de la leishmaniosi?

La leishmaniosi o leishmània és una patologia severa que pot ser mortal per a la teva mascota i, en la majoria de casos, reduir notablement la seva qualitat de vida. És una malaltia sistèmica, això vol dir que el dany es propaga a nombrosos òrgans del teu animal de companyia. Malgrat que alguns dels símptomes poden ser invisibles, altres són molt dolorosos per a la teva mascota. Pot patir des d'atròfia muscular fins glaucoma, passant per dermatitis ulcerativa, coixesa, febre, caiguda del cabell, lesions corneals i vòmits, entre d'altres.

Quatre Camins Clínica Veterinaria de Tortosa t'oferim els nostres serveis de prevenció i diagnosi de la leishmaniosi del teu gos. No posis en risc la salut de la teva mascota, ara pots prevenir les malalties causades per paràsits.

VINE A VEURE'NS O TRUCA'NS AL TELÈFON 
977 580 366