BLOG

Una de la nostra raó d'èsser és l'atenció als nostres clientes i la voluntat d'oferir el millor servei. La informació i la divulgació són essencials, i per això t'oferim notícies sobre els animals de companyia que resulten del teu interès, així com consells veterinaris per ajudar-te a cuidar de la salut de la teva mascota.

Tenir un control del pes i l'alimentació de la teva mascota és fonamental per a la seva bona salut i qualitat de vida, ja si es troba en el seu pes ideal pot arribar a viure fins a dos anys més. Us contestem en aquest post els dubtes relacionats amb el sobrepès dels animals de companyia.

La higiene bucal és habitual en les persones. Cuidem les nostres dents per salut i també per una qüestió estètica. Les dents ens han de durar molts anys i són imprescindibles per alimentar-nos; a més, quan somriem ens agrada lluir una dentadura neta. No se'ns ocorreria descuidar-la durant mesos pels problemes que això comportaria. Aquestes mateixes...

Molts propietaris de mascotes senten aprehensió davant els paràsits: mosquits, puces, paparres i altres. D'entre tots ells, el més temut és el denominat flebotomo, el causant de la leishmaniosi, una malaltia molt greu que podria ser mortal per al teu gos i el teu gat. Lamentablement, és una patologia bastant comú a casa nostra i es dóna...

A la Clínica Veterinària de Tortosa 4 Camins volem oferir-te el millor servei i la millor atenció a tu i a la teva mascota. També a internet. Per això, hem actualitzat completament el nostre web amb un nou disseny i nous continguts pensats per fer-te més fàcil l'accés a la nostra informació, campanyes i consells veterinaris.

CONTACTA AMB NOSALTRES