Higiene Bucal

Fes una neteja bucal a la teva mascota. La seva salut t'ho agrairà.  


La teva mascota comença a tenir mal alè? Mostra brutícia entre les dents? A Quatre Camins Clínica Veterinària de Tortosa t'ajudem a realitzar un tractament d'higiene bucal al teu animal de companyia per assegurar-li una boca neta i sana. Si no ho fas, es veurà perjudicada la salut de la resta del seu cos.

Per què és necessari realitzar una neteja bucal a la nostra mascota?

Per evitar problemes comuns com les malalties periodontals i el mal alè, denominat halitosi. Les seves causes es deuen a diferents factors, encara que destaquem els següents:

 • La ingesta d'aliments casolans, principalment enllaunats o humits.
 • La consegüent acumulació de tosca.
 • L'acidesa de la saliva
 • La manca d'una correcta neteja entre les peces dentals

Consulta el nostre Pack Higiene Bucal

NETEJA BUCAL + ANALÍTICA COMPLETA


Neteja Bucal Gos

Neteja Bucal Gat

Analítica Completa

Inclou:

 • Hemograma 
 • Bioquímica completa

Serveis inclosos

 • Analítica completa
 • Anestèsia general 
 • Neteja de placa dental
 • Assessorament preventiu
 • Productes de botiga per a la higiene bucal

* A la neteja bucal també queda inclòs al preu si cal fer alguna extracció de dent, excepte la "mola carnissera".

¿En què consisteix una higiene bucal? 

La malaltia periodontal provoca una acumulació de tosca a les dents amb la possibilitat de provocar diferents infeccions a la boca de la nostra mascota. Per aquest motiu és fonamental una neteja regular així com un mínim de dues revisions anuals al nostre veterinari de Tortosa. La neteja bucal a la nostra mascota consisteix a eliminar la tosca de totes les peces dentals. Malgrat que es tracta d'un procés senzill practicat pel veterinari, necessita un procés anestèsic i un monitoratge controlat per un especialista anestesista, qui estarà present durant tota la intervenció.

Mesures preventives 

Al nostre centre veterinari de Tortosa Quatre Camins t'assessorem sobre les mesures a prendre per mantenir una boca sana. Amb aquestes tres simples regles podràs cuidar perfectament la salut bucal de la teva mascota:

El Raspallat de les dents

Un bon raspallat de les dents tres o quatre vegades per setmana serà, sens dubte, la millor solució per eliminar el problema. Consulta amb el nostre veterinari els diferents raspalls disponibles per a gossos i gats, així com els més adequats per a la grandària de les seves dents.

Selecciona una bona alimentació

Existeix en el mercat una gran varietat d'aliments específics per a la teva mascota. Per aquest motiu, t'aconsellem que et deixis guiar pel nostre veterinari sobre quina és la millor alimentació per a la teva mascota. Sobretot, no li donis aliments o sobres restants dels menjars de la casa, tot això accelera la formació i acumulació de tosca a les dents de la teva mascota, deixa de pensar que això és el millor per a ell.

Complements específics

Igualment disposes en el mercat d'infinitat de complements específics per ajudar a la higiene dental de la teva mascota. Els ossos de fil són una bona opció que de ben segur el nostre veterinari t'aconsellarà, encara que també hi ha altres complements que a més serviran de joguines per a la teva mascota. Consulta al nostre veterinari quin és l'ideal i més adequat.

CONTACTA AMB NOSALTRES