Higiene Bucal

La teva mascota comença a tenir mal alè? Mostra brutícia entre les dents? A Quatre Camins Clínica Veterinària de Tortosa t'ajudem a realitzar un tractament d'higiene bucal al teu animal de companyia per assegurar-li una boca neta i sana. Si no ho fas, es veurà perjudicada la salut de la resta del seu cos.

Per què és necessari realitzar una neteja bucal a la nostra mascota?

Per evitar problemes comuns com les malalties periodontals i el mal alè, denominat halitosi. Les seves causes es deuen a diferents factors, encara que destaquem els següents:

 • La ingesta d'aliments casolans, principalment enllaunats o humits.
 • La consegüent acumulació de tosca.
 • L'acidesa de la saliva
 • La manca d'una correcta neteja entre les peces dentals

Consulta el nostre Pack Higiene Bucal

NETEJA BUCAL + REVISIÓ PRE-ANESTÈSICA


Preu Neteja Bucal Gos

(IVA Inclòs)

110 €

Preu Neteja Bucal Gat

(IVA Inclòs)

 100 €

Pack Pre-anestèsic

(IVA Inclòs)

Inclou:

 • Hemograma 
 • Bioquímica completa
 • Test de coagulació
 • Radiografia i electrocardiograma

100 € 

Serveis inclosos

 • Pack preanestèsic / prequirúrgic
 • Anestèsia general 
 • Neteja de placa dental
 • Assessorament preventiu
 • Productes de botiga per a la higiene bucal

A la neteja bucal també queda inclòs al preu si cal fer alguna extracció de dent, excepte la "mola carnissera".


Regala una neteja bucal a la teva mascota. La seva salut t'ho agrairà. 

¿En què consisteix una higiene bucal? 

La malaltia periodontal provoca una acumulació de tosca a les dents amb la possibilitat de provocar diferents infeccions a la boca de la nostra mascota. Per aquest motiu és fonamental una neteja regular així com un mínim de dues revisions anuals al nostre veterinari de Tortosa. La neteja bucal a la nostra mascota consisteix a eliminar la tosca de totes les peces dentals. Malgrat que es tracta d'un procés senzill practicat pel veterinari, necessita un procés anestèsic i un monitoratge controlat per un especialista anestesista, qui estarà present durant tota la intervenció.

Mesures preventives 

Al nostre centre veterinari de Tortosa Quatre Camins t'assessorem sobre les mesures a prendre per mantenir una boca sana. Amb aquestes tres simples regles podràs cuidar perfectament la salut bucal de la teva mascota:

El Raspallat de les dents

Un bon raspallat de les dents tres o quatre vegades per setmana serà, sens dubte, la millor solució per eliminar el problema. Consulta amb el nostre veterinari els diferents raspalls disponibles per a gossos i gats, així com els més adequats per a la grandària de les seves dents.

Selecciona una bona alimentació

Existeix en el mercat una gran varietat d'aliments específics per a la teva mascota. Per aquest motiu, t'aconsellem que et deixis guiar pel nostre veterinari sobre quina és la millor alimentació per a la teva mascota. Sobretot, no li donis aliments o sobres restants dels menjars de la casa, tot això accelera la formació i acumulació de tosca a les dents de la teva mascota, deixa de pensar que això és el millor per a ell.

Complements específics

Igualment disposes en el mercat d'infinitat de complements específics per ajudar a la higiene dental de la teva mascota. Els ossos de fil són una bona opció que de ben segur el nostre veterinari t'aconsellarà, encara que també hi ha altres complements que a més serviran de joguines per a la teva mascota. Consulta al nostre veterinari quin és l'ideal i més adequat.

CONTACTA AMB NOSALTRES