Obesitat i sobrepès en les mascotes

Ajudem a la teva mascota per reduir l'excés de pes i estar en bona forma

Si has detectat que el teu animal de companyia li sobren alguns quilos, posa remei durant aquests mesos. És un bon moment per revisar i controlar el sobrepès de la teva mascota, ja que pot afectar seriosament a la seva salut.

Al nostre centre veterinari de Tortosa Quatre Camins ajudem a la teva mascota a mantenir la seva línia perquè estigui en bona forma i saludable. T'oferim els nostres serveis per tal que no descuidis aquest aspecte important del teu company.

Demana cita visita per tractar l'obesitat i el sobrepès:

  • Revisió i anàlisi
  • Diagnòstic
  • Dieta veterinària

Per què la teva mascota té sobrepès? 

Reconèixer que la teva mascota té uns quilos de més és el primer pas per posar-hi remei. És important perquè els animals amb excés de pes tenen més probabilitats de patir malalties com poden ser la diabetis o l'artrosi.

L'obesitat pot tenir el seu origen en una dieta inadequada. Si la teva mascota presenta un excés de calories vol dir que ingereix més de les que consumeix. Per això és convenient que augmenti la seva activitat i exercici. 

La predisposició genètica és un altre factor a tenir en compte. Has de saber que certes races són més propenses a ser obeses mentre que altres guanyen pes amb més facilitat. És el cas dels Cocker, Beagle o Labrador. 

D'altra banda, els desequilibris hormonals també tenen un impacte en el pes corporal del teu gos o gat. I si la teva mascota està esterilitzada també és probable que augmenti de pes. 

Controlem el seu pes, tenim cura de la seva salut