Per Nadal posa't guapo!

Avança't al Nadal. Ajudem a la teva mascota per reduir l'excés de pes i estar en bona forma

Promoció 15% de descompte fins el 15 de gener

Ja és aquí el Nadal i segur que vols gaudir-lo amb la teva mascota. Si has detectat que el teu animal de companyia li sobren alguns quilos, posa remei durant aquests mesos. És un bon moment per revisar i controlar el sobrepès de la teva mascota, ja que pot afectar seriosament a la seva salut.

Al nostre centre veterinari de Tortosa Quatre Camins ajudem a la teva mascota a mantenir la seva línia perquè estigui en bona forma i saludable. T'oferim la nostra campanya promocional perquè no descuidis aquest aspecte important del teu company.

Promoció 15% descompte per a mascotes amb obesitat i sobrepès, que inclou els serveis:

  • Revisió i anàlisi
  • Diagnòstic
  • Dieta veterinària

Per què la teva mascota té sobrepès? 

Reconèixer que la teva mascota té uns quilos de més és el primer pas per posar-hi remei. És important perquè els animals amb excés de pes tenen més probabilitats de patir malalties com poden ser la diabetis o l'artrosi.

L'obesitat pot tenir el seu origen en una dieta inadequada. Si la teva mascota presenta un excés de calories vol dir que ingereix més de les que consumeix. Per això és convenient que augmenti la seva activitat i exercici. 

La predisposició genètica és un altre factor a tenir en compte. Has de saber que certes races són més propenses a ser obeses mentre que altres guanyen pes amb més facilitat. És el cas dels Cocker, Beagle o Labrador. 

D'altra banda, els desequilibris hormonals també tenen un impacte en el pes corporal del teu gos o gat. I si la teva mascota està esterilitzada també és probable que augmenti de pes. 

Controlem el seu pes, tenim cura de la seva salut

BON NADAL!