Prevenció estrès per petards

Amb la tornada progressiva a la normalitat, és hora de prevenir la seva por als petards

La teva mascota s'espanta amb facilitat quan escolta petards i focs artificials o sorolls forts? La revetlla de Sant Joan suposa un malson per al teu gos? Anticipa't per prevenir el pànic i l'estrès causats pels petards a la teva mascota. 

A Clínica Veterinària Quatre Camins de Tortosa t'oferim  l'assessorament i el tractament més adequat per a la teva mascota:

Per preparar la visita, abans de venir al centre, pots mesurar el nivell de por de la teva mascota amb aquest test:

Test mesurament sorolls


No triguis! El tractament ha de començar mínim amb 10 dies d'antelació.


Per què i com prevenir la por als sorolls i els petards

És important posar remei a temps per evitar problemes majors en la salut de la teva mascota.

Aquesta por irracional a situacions de soroll intens pot esdevenir una fòbia i causar serioses complicacions que podrien afectar la qualitat de vida del teu animal de companyia.

El pànic als sorolls pot tenir una implicació genètica, ja que hi ha races de gossos de caràcter tímid que tenen més predisposició a presentar fòbies davant d'aquest tipus de situacions.

Es tracta d'una por que cada animal va adquirint progressivament i pot tenir el seu origen en una socialització primerenca deficient.

Vine a la nostra clínica veterinària de Tortosa i t'ajudarem a aconseguir que el teu gos o gat redueixi les seves pors davant dels sorolls i els petards.

No deixis que la nit de Sant Joan es converteixi en un malson per a la teva mascota.

CONTACTA AMB NOSALTRES