Prevenció de l'estrès per petards en mascotes


Ajuda a la teva mascota a prevenir la por als petards i els sorolls forts

La teva mascota s'espanta amb facilitat quan escolta petards i focs artificials? La revetlla de Sant Joan suposa un malson per a la teva mascota? Anticipa't per prevenir el pànic i l'estrès causats pels petards a la teva mascota. A Clínica Veterinària Quatre Camins de Tortosa t'ajudem prevenir la por que pateix la teva mascota causada pels petards o els focs artificials. 

A Clínica Veterinària Quatre Camins de Tortosa t'oferim  l'assessorament i el tractament més adequat per a la teva mascota:

Per preparar la visita, abans de venir al centre, pots mesurar el nivell de por de la teva mascota amb aquest test:

Test mesurament sorolls

No triguis! El tractament ha de començar mínim amb 20 dies d'antelació.

Per què i com ajudar a la teva mascota per superar el pànic als sorolls i els petards

Si no atures temps la por irracional de la teva mascota als petards i als sorolls intensos, la situació podria complicar-se. Aquestes situacions d'ansietat són normals, però has d'estar alerta perquè poden convertir-se en una fòbia i afectar seriosament la salut de la teva mascota. Evita que ho passi malament.

El pànic als sorolls pot estar relacionat amb una sobre protecció del teu animal de companyia, amb un possible episodi traumàtic o, fins i tot, amb la seva raça, ja que algunes de caràcter tímid són més proclius a manifestar fòbies davant d'aquestes situacions.

No deixis que la nit de Sant Joan es converteixi en un malson per a la teva mascota.

CONTACTA AMB NOSALTRES